نام بیماری های قند خون Fundamentals Explained
نام بیماری های قند خون Fundamentals Explained
Blog Article
۶ کاربرد عالی جینسینگ و ۶ مزیت شگفت آنگیز آن برای سلامتی
بیشتر بخوانید: دیابت در دوران بارداری برای چه کسانی اتفاق میافتد؟
۱۶:۳۰ ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه
مقدار قند خون در همه شرایط یکسان نیست و این مقدار قبل و بعد از غذا با یکدیگر متفاوت است.
وقتی غذا می خورید، بدن شما غذا را به کربوهیدرات ها، پروتئین ها، چربی ها، ویتامین ها و مواد معدنی تجزیه می کند.
کمای دیابتی عارضهایی است که به دلیل بالا یا پایین بودن بیش از حد قند خون ایجاد میشود.
سیر یکی از ترکیبات محبوب در داروهای سنتی دیابت و دیگر بیماریها به شمار میرود. ترکیبات سیر میتواند از طریق بهبود حساسیت و ترشح انسولین، باعث کاهش قند خون شود. بر اساس مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۳، ۶۰ فرد مبتلا به دیابت نوع دوم و چاقی که متفورمین را به تنهایی یا همراه با سیر دو بار در روز و پس از غذا به مدت ۱۲ هفته مصرف کردند، مورد بررسی قرار گرفتند.
در پاسخ به این سوال که قند خون باید چند باشد باید به این نکته توجه داشت که قند خون در طول ساعات روز متفاوت است؛ قند خون ناشتا که به صورت معمول بعد از گذشت ۱۳ ساعت از آخرین وعده غذایی آزمایش میشود، پایه قند خون در بدن را نمایش میدهد.
دیابت زمانی ایجاد میشود که پانکراس شما نمیتواند مقدار انسولین مورد نیاز را تأمین کند یا بدن شما نسبت به تولید انسولین کمتر حساس میشود، که بدون انسولین کافی قند خون میتواند از کنترل خارج شود.
عدد قند خون نشان دهنده پیشرفت بیماری و نوع بیماری است، اگر عدد قند خون فرد پایین تر از ۱۰۰ باشد فرد به دیابت مبتلا نیست و میزان قند خون طبیعی است؛ اگر بین ۱۰۰ الی ۱۲۶ باشد پیش دیابت است و آنها مستعد ابتلا به بیماری دیابت در آینده هستند، قند خون بالای ۱۳۰ مبتلا به نوع دیابت یک است و فرد باید خیلی سریع تحت درمان قرار گیرد .
انگورفرنگی هندی که گاهی اوقات با نام آملا نیز شناخته می شود، یکی دیگر از داروهای خانگی موثر برای پایین آوردن قند خون بالا است.
علاوه بر عوارضی همچون آسیب به رگهای کوچک قن و بزرگ خونی و همچنین حمله قلبی میتوان به گرفتگی عروق، انواع آسیبهای عصبی، از دست دادن بینایی، نارسایی کلیه و … اشاره نمود؛ به همین دلیل بررسی قند خون نرمال برای تمامی افراد ضروری میباشد.
جو دارای شاخص گلوکز ۵۵ یا پایینتر است و این باعث میشود فرد کمتر دچار افزایش و افت سطح قند خون گردد. جو همچنین حاوی ب-گلوکان است که دارای فوایدی از این جمله است: کاهش گلوکز و پاسخ انسولین پس از غذا، بهبود حساسیت به انسولین، کمک به حفظ کنترل گلوکز و کاهش چربی خون (چربی). مطالعات نشان میدهد که مصرف جو در کنترل گلوکز و چربی در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم تأثیر مثبتی دارد.
موفقیت موفقیت در کسب و کار (مخصوص کارآفرینان و صاحبان مشاغل)